WELKOM

Ik ben Djinny, founder van Whealthyness

 

Ik ben 42, onderneem nu ruim 20 jaar met veel plezier en succes, ben 18 jaar moeder en

stapeldol met mijn heerlijke grote gezin. 

 

De eerste 20 jaar van mijn ondernemerschap heb ik mij vooral gericht op de uiterlijke en innerlijke schoonheid van de mens. Ik heb deze onderneming met veel plezier en liefde opgebouwd.

 

Een nieuwe uitdaging lonkte en wij zijn als gezin onze avonturen gaan beleven in Portugal.

Mijn onderneming droeg ik grotendeels over en in Portugal begon ik een klein hotel met mogelijkheden om retraites te beleven.

Onze kinderen hebben een geweldige tijd en ervaring gehad in deze nieuwe cultuur, ik raad het iedereen aan om een keer zo'n avontuur aan te gaan, het is een enorme verrijking.

 

Mijn eigen droomleven visualiseren en creëren vind ik heerlijk, ben altijd moeiteloos bereid om het werk te doen wat gedaan moet worden. Als ik een doel voor ogen heb ga ik ervoor.

Uiteindelijk is alles wat ik wilde in mijn leven gekomen, vaak soepel, met een vleugje magie, ik ben ongekend dankbaar voor alles wat ik al heb mogen ervaren.

 

Mijn business staat stevig en de diverse inkomensstromen zijn goed, ik ervaar veel vrijheid, werk met hele fijne mensen en heb de leukste klanten.

Dit zorgt voor een perfecte balans qua persoonlijke uitdaging en genieten met mijn mooie gezin, dat ervaar ik als een grote rijkdom.

 

Mijn kinderen zijn mijn grootste trots, de dankbaarheid voor het ontvangen van mijn allerliefsten is zo enorm groot, dit is mijn allermooiste gift.

 

Door de enorme dankbaarheid die ik voel voor alles wat ik in mijn leven heb mogen ontvangen en ervaren wil ik anderen ook helpen een nieuwe en betere toekomst te creëren.

Ik realiseer mij goed dat we allemaal scheppende krachten in ons hebben.

Hoe bewuster we daarvan zijn, hoe meer onze magie tot leven komt.

Het aardse leven is een prachtig .speelveld!

Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, business, spiritualiteit, gezondheid & welzijn.

Vanuit mijn hogere bewustzijn laat ik mij leiden naar het hoogst haalbare wat ik de mensen en aarde kan schenken.