WELKOM

Ik ben Djinny, founder van Whealthyness!

 

Ik ben 41, onderneem nu 20 jaar met veel plezier en succes, ben bijna 17 jaar moeder en

stapeldol met mijn heerlijke grote gezin. 

 

De eerste 20 jaar van mijn ondernemerschap heb ik mij met veel plezier vooral gericht op de uiterlijke en innerlijke schoonheid van de mens. Ik heb deze onderneming met veel plezier en liefde opgebouwd.

 

Een nieuwe uitdaging lonkte en wij zijn als gezin onze avonturen gaan beleven in Portugal.

Ook daar ben ik gaan ondernemen, dit keer met de opstart van een klein hotel met de mogelijkheden om retraites te beleven.

Onze kinderen hebben een geweldige tijd en ervaring gehad in deze nieuwe cultuur, ik raad het iedereen aan om een keer zo'n avontuur aan te gaan, het is een enorme verrijking.

 

Deze tussenstap was tevens een mooie brug naar de volgende jaren van ondernemen.

 

Mijn grootste zakelijke interesses zijn altijd schoonheid en gezondheid geweest.

Vooral veel genieten van het leven, gelukkig zijn en een gezond streven naar veel beleven, groeien en jezelf ontwikkelen, dit voelt voor mij als pure rijkdom!

Ondernemen en persoonlijke ontwikkeling doormaken vind ik heerlijk. De uitdagingen en groei die daar mee gepaard gaan geven mij volop energie én het gevoel dat ik leef.

Ik heb ruim 40 opleidingen, trainingen en workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, business, gezondheid, welzijn en spiritualiteit.

 

Mijn eigen droomleven visualiseren en creëren vind ik heerlijk, ben altijd moeiteloos bereid om al het werk te doen wat verzet moet worden. Als ik een doel voor ogen heb ga ik door tot ik er ben!

Uiteindelijk is alles wat ik wilde in mijn leven gelukt, niet altijd zonder slag of stoot, ik ben ongekend dankbaar voor alles wat ik al heb mogen ervaren.

 

 

Mijn business staat stevig en de diverse inkomensstromen zijn goed, ik kies mijn eigen tijden, werk met hele fijne mensen en heb de leukste klanten.

Dit zorgt voor een perfecte balans qua persoonlijke uitdaging en genieten met mijn mooie gezin, dat ervaar ik als een grote rijkdom.

 

Mijn kinderen zijn mijn grootste trots, de dankbaarheid voor het ontvangen van mijn allerliefsten is zo groot dat ik er nederig van word. Je kan zoveel creëren in het leven door visualisatie en doorzettingsvermogen, maar dit is een gift.

Ik knijp mijn handen dicht dat ik het wonder van het leven zo vaak heb mogen ontvangen en ze zijn allemaal even geweldig.

 

Ik kan momenteel terug kijken op een leven waarin alles wat ik gewenst heb uitgekomen is.

Ik heb net als iedereen mijn uitdagingen gehad, die waren zeker niet mis.

Het heeft mij veel geleerd en heel sterk gemaakt.

Ik realiseer mij goed dat het leven voor een groot deel maakbaar is en dat we allemaal scheppende krachten in ons hebben. Hoe bewuster we daarvan zijn, hoe meer het leven ons kan geven waar we naar verlangen.

 

Mijn 40e verjaardag werd voor mij een poort naar een volgende fase.

 

Door de enorme dankbaarheid die ik voel voor alles wat ik in mijn leven heb mogen ontvangen wil ik anderen ook helpen een nieuwe en betere toekomst te creëren.

Vanuit mijn hogere bewustzijn laat ik mij leiden naar het hoogst haalbare wat ik de mensen en aarde kan schenken.

 

 

 

Whealthyness

 

Meer ‘Whealthyness’ verspreiden onder de mensen.

Met heel veel plezier, persoonlijke ontwikkeling, goede voeding, beweging, elkaar helpen meer gezondheid en rijkdom te vergaren.

 

Ik gun dat iedereen.

Prachtig als ik daar een steentje aan bij kan dragen.

Ik word daar gelukkig van en hoop vele te mogen helpen en inspireren!